Tietoja Joe Cool

Joe Cool sivun takana on yritys-, ennakkoperintä- ja alv-rekisteriin (Y-tunnus 2586747-9) Helsingissä merkitty toiminimi sekä aputoiminimi.
Näiltä näkymin yrityksellä ei ole käyntiosoitetta tai myymälää. Toiminta tapahtuu kokonaan verkkokaupassa sekä joissain tapahtumissa suoramyyntinä. Toimitukset normaalisti verkkokaupan toimitustavoilla.

 

Ole Cool – Osta kunnon lasit!

 

Pitkän linjan Jenkkiauto- ja Harrikka-harrastajana käytän itse jatkuvasti erilaisia ajo- ja aurinkolaseja. Laseja kertyi laatikoihin monenlaisten kokeilujen tuloksena epälukuinen määrä, kunnes löysin 2012 juhannuksena Hamburg Harley Days -tapahtumasta Hellyn lasit. Hellyn pelkistetyn viileä muotoilu ja erittäin joustavan rakenteen tarjoama äärimmäisen mukava päähän istuvuus vetosivat. Eikä edullinen hintakaan ollut pahasta, joten ostin ensimmäiset. Sen jälkeen huomasin ajavani vain ne päässä, olipa alla pyörä tai auto.

 

Sitten tarvittiin lisää erilaisia ja Saksastahan ne piti mennä ostamaan, kun Suomessa ei niitä kukaan myynyt. Lasit ostetuani päätin, että jonkunhan tämäkin on tehtävä ja niinpä päätin ruveta tarjoamaan näitä Suomessa Saksan hinnoilla! Neuvottelin tehtaan kanssa sopimuksen ja perustin tämän verkkokaupan. Kauppa on nyt jo aloittanut kolmannen toimintavuotensa ja sadat tilaajat ovat saaneet itselleen kunnon lasit!

 

Ole hyvä – nyt niitä saa täältä – suoraan harrastajalta harrastajalle!

 

Yhteystiedot:

Puhelin
0400-757647
Tekstari on soittoa varmempi tapa, jätä viesti ja soitan takaisin tai vastaan tekstariin, aivan kuten haluat.

Sähköposti
maili160

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaakseni!