Toimitusehdot

YLEISTÄ

Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitulla tavalla. Tällä hetkellä toimitustapoja on valittavissa vain yksi, joka on osoittautunut moitteettomasti toimivaksi.

Postin Pakettiautomaatti – 5,95 eur 1-3 kpl toimituksiin. Mikäli paikkakunnallasi ei ole automaattia, paketti ohjautuu lähimpään Postin palvelu- tai noutopisteeseen.

Halutessasi jonkun muun tavan  tai sinulla on muuta toimitukseen liittyvää kysyttävää tai sovittavaa, ota yhteyttä sähköpostilla 
Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

MAKSUTAVAT

Maksu suoritetaan ennakkomaksuna tilisiirtona:
Tilaus maksetaan etukäteen Joe Cool toiminimen  (Yrityksen Y-tunnus 2586747-9) pankkitilille.

Tilauksesta tulee suoraan sähköpostina tilausvahvistus automaattisesti tilinumeroineen ja ohjeineen tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa vahvistusta hyvin pian tilauksen jälkeen, tarkista roskapostikansiosi.

En lähetä erillistä paperista lähetettä tai tilausvahvistusta lähetyksen mukana.

Toimitus tapahtuu ensitilassa maksun saavuttua valitulla toimitustavalla.

Myös nouto voi olla joissain tapauksissa mahdollista pääkaupunkiseudulla tai erikseen sovituissa tapahtumissa.

Palautukset, vaihdot ja yhteystiedot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusehto ei koske tilaajalle erikseen henkilökohtaisesti  valmistettavia tuotteita, kuten laseja vahvuuksilla.
Ennen palautusta ota yhteyttä sähköpostitse sopiaksesi palautuksesta. Kaikissa tilauksiin ja palautuksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostilla 

Ylivoimainen este

Pyrin varmistamaan, että sivusto ja palvelu toimii oikein, mutta en takaa palvelimen tai postinjakelun virheettömyyttä. En vastaa mistään mahdollisista kolmansien osapuolien aiheuttamista ongelmista, jotka ovat Joe Cool’in valvonnan ulottumattomissa, kuten postinjakelun viivästys tai postin katoaminen.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos asiassa ei päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, asia ratkaistaan oikeusteitse Suomen lainsäädännön mukaan. Joe Cool’illa on oikeus rajoittaa tai poistaa ne asiakkaat palvelusta, jotka toimivat sääntöjen tai lain vastaisesti.

Tekijänoikeus

Kaikki sivustollamme oleva materiaali mukaan lukien kirjallinen materiaali, valokuvat, piirrokset, nimet, logot, tavaramerkit ja palvelumerkit ovat Joe Cool’in tai kolmannen osapuolen omaisuutta ja ne ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia. Mitään sivustollamme esiintyvää materiaalia ei saa kopioida, lähettää edelleen, levittää, myydä, julkaista tai lähettää ilman kirjallista lupaa. Sivustollamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin, jotka eivät ole Joe Cool’in hallinnassa. Joe Cool ei vastaa muiden sivustojen sisällöstä tai niiden sisältämistä linkeistä Joe Cool voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja tai sivustolla olevaa tietosisältöä, nimiä, hintoja, kuvia tai logoja sekä tuotteita ilman eri ilmoitusta.