Yksityisyys

Asiakkuus

Asiakkuus syntyy, kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan nimi, käyttökelpoinen osoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittely

Joe Cool asiakasrekisteri on luottamuksellinen, tietoja ei luovuteta eteenpäin muille osapuolille. Joe Cool voi lähettää mahdollisen uutiskirjeen ainoastaan sellaisille asiakkaille, jotka ovat itse sen tilanneet sivulta.

Tässä verkkokaupassa käytetään evästeitä (cookies). Niiden avulla kerätään teknisiä tietoja. Tietojen avulla kehitetään sivustoa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Joe Cool,  00660 Helsinki, Puhelin: 0400-757647 Y-tunnus: 2586747-9

Rekisterin nimi

Joe Cool asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteri on tarkoitettu Joe Cool -verkkokaupan ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta Joe Cool -verkkokaupan suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot

– Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (etunimi, sukunimi) – Käyttäjän yhteystiedot (käyttökelpoinen osoite, puhelinnumero, sähköposti) – Uutiskirjeen tilauksen lähettäminen – Tilaustiedot – Tilatut tuotteet – Tilauksen päivämäärä – Tilaushistoria

Tietojen luovutus ja salassapito

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Tiedot on tallennettu Joe Cool -verkkokaupan palvelimelle ja niihin on pääsy ainoastaan verkkokaupan ylläpitäjällä.