Ajolasit Chillout Rider CR002 – Smoke, itsesävyttyvä

79,00 

Chillout Rider CR002 – Edullinen fotokromaattinen lasi! Nämä moottoripyörälasit tarjoavat lyömättömän hinta-/laatu-suhteen.

Itsesävyttyvä:  Tässä käytetyt ”Asia Photochromic” -sarjan itsesävyttyvät linssit reagoivat vain suoraan UV-säteilyyn tai suoraan auringonvaloon. Siksi näitä voidaan pitää edullisena vaihtoehtona korkealaatuisille ”Transitions XTRActive” (** itsesävyttyville linsseille, mutta vain avokypärän käyttäjille. Linssit eivät tummene kypärän visiirin, tai auton tuulilasin takana eivätkä sisätiloissa.

 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Chillout Rider CR002 – Edullinen fotokromaattinen lasi! Nämä moottoripyörälasit tarjoavat lyömättömän hinta/laatu -suhteen.

Itsesävyttyvä:  Tässä käytetyt ”Asia Photochromic” -sarjan itsesävyttyvät linssit reagoivat vain suoraan UV-säteilyyn tai suoraan auringonvaloon. Siksi näitä voidaan pitää edullisena vaihtoehtona korkealaatuisille ”Transitions XTRActive” (** itsesävyttyville linsseille, mutta vain avokypärän käyttäjille. Nämä itsesävyttyvien lasien ensimmäisen sukupolven edulliset lasit tekevät suuren vaikutuksen hinta/suorituskykysuhteeltaan. Huom! Koska ne reagoivat vain suoraan UV-säteilyyn, linssit eivät tummene kypärän visiirin, tai auton tuulilasin takana eivätkä sisätiloissa.

Lisäksi tämä malli tarjoaa tehokkaan suojan silmille tuulelta. Lasit on varustettu kaksipuolisella huurtumista estävällä pinnoitteella. Näin nämä moottoripyörälasit tarjoavat myös tulevalle omistajalleen parhaan mahdollisen selkeän näkyvyyden esimerkiksi sään muuttuessa.

Pehmeä ja irrotettava pehmuste noudattaa suojalasien ergonomista muotoa, joten tämä malli istuu täydellisesti kasvojasi vasten ja on siksi täysin tuulenpitävä. Tarvittaessa tätä mallia voidaan käyttää myös ilman pehmustetta ”yksinkertaisina” urheilu- tai pyöräilylaseina.

Nämä monikäyttöiset lasit painavat noin 22 grammaa ja niissä on helposti vaihdettavat sangat ja joustava, säädettävä hihna. Nenäpehmusteet ja sangan päät on kumitettu hyvän istuvuuden varmistamiseksi.

Tämä lasimalli on valmistettu korkealaatuisista ja vääristymättömistä HLT®-turvamuovilinsseistä (murtumaton ja särkymätön / DIN EN 166:n mukaan).

  • CE, DIN and ANSI standardien mukaisuus, vaatimustenmukaisuus, tuote- ja tietoesite mukana.
  • UV400 suojaus
  • Lähes särkymättömät linssit  (*
  • Kaksipuolinen huurtumisenestopinnoite
  • Lasien mukana toimitetaan mikrokuituinen säilytyspussi veloituksetta.

*) Laboratoriotesti, joka simuloi yli 200 km/h sinkoavaa kiveä.

**) Hellyn kalliimmissa huippulaatuisissa  ”Transitions XTRActive” laseissa  on tämä vallankumouksellinen ominaisuus! Korkealaatuiset itsesävyttävät fototrooppiset muovilinssit eivät reagoi ainoastaan ​​auringonvaloon (UV-säteilyyn), vaan myös olemassa oleviin valaistusolosuhteisiin eli vallitsevaan ympäristön valoon!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajolasit Chillout Rider CR002 – Smoke, itsesävyttyvä”