McCook – Denver 15.8

McCookista starttasin pyörän pesulla, taas kilo itikoita ja muita lentäviä otuksia katteissa ja niiden liottelu ja poisto onnistui mukavasti motellia vastapäätä olleessa pesulassa.

Siitä matka kohti Denverin lentokenttää vastaanottamaan muuta seuruetta. Pyörällä suoraan kentän kupeeseen Budget-autovuokraamon pisteeseen, Pyörä parkkiin portin pieleen hyvin epäviralliseen paikkaan ja kävellen hyvien selitysten kera pikaisesta pysäköinnistä pääsin portinvartijan ohi vastavirtaan sisälle vuokraamoalueelle. Aikomus oli näppärästi vuokrata auto valmiiksi ja sitten kentälle etsimään saapuvaa seuruetta. Yllätys oli melkoinen, kun vuokraamotiskille ei ollut edes näköyhteyttä valtavan ryysiksen takia. Joten suunnitelmaan muutos ja vuokraamon bussilla suoraan kentälle odottelemaan 1,5 tuntia ja sitten yhdessä uudestaan vuokraamon bussiin ja vuokrasupisteeseen toteamaan jonon hälvenneen vain hieman. Reilun 1,5 tunnin jälkeen auto vihdoin alle, vaikkei mikään ollutkaan kuin ennakovarauksessa. Reklamointi jääköön minun ja Budgetin väliseksi väännöksi.

Kentältä sitten muut autoon ja itse otin rättiväsyneen saattueen vedettäväkseni pyörällä – 4 tunnin pikäpysähdyksen jälkeen se oli yhä tallella – hotellille 35 mailin päähän.